PRIMARIA COMUNEI ARICESTII RAHTIVANI

Judetul Prahova

    Va scriu acum, pentru a va transmite gandurile mele bune si dorinta de a lasa deoparte dezbinarea si gandurile vrajmase care dau tarcoale, mai ales acum in anul integrarii in Uniunea Europeana.
    Sa ne ndreptam mai bine sufletul asupra unirii crestine, spre binele comunei noastre. Sa privim si spre viitor, nu numai catre trecut.Civilizatia se cladeste greu,binele nu vine de la sine ci prin multa zbatere, drepturile de care nebucuram azi trebuie consolidate. Sunt sigur insa ca vom reusi, pentru ca dumneavoastra ati dovedit de multe ori maturitate si responsabilitate in actiuni.
    Stiu ca nu traim asa cum ne dorim fiecare si aderarea la Uniunea Europena va aduce, poate, alte greutati pentru fiecare dintre noi. Dar mai stiu ca vor veni si zile mai bune, daca ne vom organiza si vom munci, fiecare dintre noi, mai mult si mai bine.
    In numele Primariei, al Consiliului Local, si al meu personal, va urez, din toata inima, ca anul 2007, anul aderarii la Uniunea Europeana, sa va aduca prosperitate, sanatate si bine alaturi de cei dragi.

        Asa sa ne ajute Dumnezeu!